Loading

BICISANVI és un servei municipal de préstec de bicicletes gratuït promoguda per l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, que pretén promoure l’ús de la bicicleta a San Vicente utilitzant tecnologia innovadora i automatitzat per aconseguir estalvi d’energia i la reducció d’impacte ambiental del transport motoritzat.

 

Bicisanvi és gratuïta, així els usuaris no pagar cap quantitat per consideració per al préstec o ús de la bicicleta. L’usuari exclusivament pagar tipus estipulat en la gestió de concepte d’Ordenança fiscal corresponent del servei d’alta.

 


S'estalvia temps

La bici és més ràpida que el cotxe a distàncies curtes i mitges. També podeu accedir a qualsevol lloc i disposen d'aparcament.

Estalviar diners

Costos resultant en l'ús de bicicletes per quilòmetre recorreguda són inferiors de qualsevol altre mitjà, excepte el desplaçament a peu, perquè no paga benzina, o aparcament, reparacions pot fer-ho tu mateix i són barats.

Sé orgànica

Usar la bicicleta podem reduir la contaminació atmosfèrica i acústica. La bicicleta és el mitjà de transport més eficient en termes energètics i no genera gairebé tenen desperdici.

Millora de la mobilitat urbana i seguretat

L'ocupació d'espai en circulació és fins a 10 vegades menys que un cotxe. El risc del cotxe pel que fa a l'accident de bicicleta és 100-2.

Millora la teva salut i benestar

El ciclisme és un gran entrenament cardiovascular, enfortir el cor, redueix el colesterol ``dolent`` i enforteix els músculs.

Millora l'espai urbà

A l'espai que ocupa un cotxe aparcat poden aparcar fins a 20 bicicletes. D'altra banda, és més car de construir una plaça d'aparcament de l'automòbil fabricar i instal·lar una zona d'aparcament per a bicicletes.
Cerrar panel